середа, 28 вересня 2011 09:35

Дочці Ані Лорак передалася грузинська кров
5

Популярна українська співачка Ані Лорак зізналася, що її дочці Софії від тата передалася не тільки турецька, але і грузинська кров.

"Мама мого чоловіка (турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу - ред.) - з Грузії, так що у доньки крім турецької крові є ще і грузинська. А від мене - українська, польська, румунська ... Сподіваюся, що наша дівчинка ввібрала в себе все найкраще. Дуже чекаю, коли вона почне розмовляти. У будинку звучать чотири мови - українська, російська, турецька та англійська. Можливо, різноманіття мов допоможе нашій дівчинці стати комунікабельною і вирости справжнім космополітом", - розповіла 32-річна Ані Лорак в інтерв'ю газеті "Труд".

Молода мама запросила на роботу двох нянь, які працюють по змінах. Їй дуже пощастило - вдалося зустріти хороших жінок з медичною освітою, які полюбили дівчинку. 9 жовтня Софійці виповниться вже п'ять місяців.

"Здається, Софія їх сама обрала. Під час співбесід дочка відреагувала саме на цих позитивних і світлих жінок. Ну, а перебуваючи вдома, звичайно, я максимум турбот про дочку беру на себе. Намагаюся не залишати її надовго, найбільше — можу бути відсутньою три дні. Чоловік Мурат теж дуже допомагає. Співає Софії пісеньки, розмовляє, танцює", - поділилася зірка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ані Лорак після пологів вперше з'явилась у купальнику

Зараз Ані Лорак бере участь у вокальному шоу "Привид опери" на російському "Першому каналі". Про свою участь в проекті вона дізналася за тиждень.

"Потрібно було швидко підготувати пісню і сказати про свій вибір оркестру, щоб він теж підготувався. Справжній екстрім! За такий короткий проміжок часу вивчити класичні арії і філігранно їх виконати не так-то просто. В оперному співі багато складнощів: без правильного дихання, кінцівок фраз, плавних переходів там нема чого робити. Якщо естрадну пісню я можу заспівати, що називається, з льоту, то оперну арію необхідно ретельно репетирувати. Але всі учасники поставлені саме в такі екстремальні умови", - підкреслила співачка.

Після успішної участі в "Євробаченні" Ані Лорак вирішила: "Все, досить конкурсів, тепер буду співати в своє задоволення".

"А тут знову шоу, де ставлять оцінки. Момент очікування, коли тобі виставлять оцінки, зізнаюся, моторошний!", - сміється співачка.

Зараз ви читаєте новину «Дочці Ані Лорак передалася грузинська кров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути