понеділок, 24 жовтня 2011 16:13

Ані Лорак схудла за допомогою концертів

Співачка Ані Лорак не сиділа на дієтах. Вона скидала вагу під час концертів та гастролей.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла її прес-секретарка Юлія.

"Ані Лорак дійсно схудла за останні два місяці. На дієтах вона не сиділа, спортом додатково не займалася. Скинути вагу допомогли виступи на сцені та гастролі. На сцені в Ані Лорак згорає багато енергії - за один виступ вона втрачає кілограм ваги", - сказала вона.

Нагадаємо, що Ані Лорак у червні народила доньку Софію. Дівчинку назвали на честь співачки Софії Ротару. Через 2 місяці після пологів Ані Лорак вийшла на сцену. Тоді вона виступала на фестивалі "Нова хвиля" у Юрмалі.

"На суворих дієтах не сиджу — переживаю, щоб було молоко для дитини. Їм каші, варене м'ясо, йогурти. Хліб не їм вже кілька років. Тоді ж виключила з меню солодкі і жирні продукти. Стараюся ніколи не переїдати. Намагаюся, щоб порція вміщувалася у долоні", - розповідала Ані Лорак в одному зі своїх останніх інтерв'ю.

На початку цього тижня в інтернеті з'явилися чутки про те, що Ані Лорак найближчим часом похрестить доньку. Хрещеними нібито стануть Софія Ротару та Філіп Кіркоров. Її прес-секретарка ці чутки спростувала.

"Зараз Ані Лорак активно займається концертною діяльністю. Про хрестини у їхній родині поки нічого не говорять", - наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак схудла за допомогою концертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути