понеділок, 09 липня 2012 13:31

Лілі Аллен знову завагітніла

Лілі Аллен знову завагітніла
Чергове поповнення в сімействі заплановане на грудень Фото: greenobles.com

Британська співачка Лілі Аллен переживає, можливо, найприємніший період у житті. В минулому році артистка вийшла заміж і народила первістка. Лілі щаслива, але подейкують, в кінці цього року у Аллен намічається ще одна радість. Виконавиця знову вагітна.

Лілі і її чоловік Сем Купер, як і належить, "на небесах від щастя". Чергове поповнення в сімействі намічається на грудень.

Поки пара не робить ніяких офіційних повідомлень. Джерела з оточення співачки говорять, що вона не поспішає і поки вважає за краще приховувати цікавий стан. Хоча це вже нелегко.

"Лілі намагається зараз носити просторий одяг, щоб живіт був не надто помітний. Але цього разу зміни в її фігурі відбулися дуже швидко. Вона навіть жартує, що почувається вже на шостому місяці вагітності", - повідомив інсайдер виданню The Mirror.

Нагадаємо, Лілі давно мріяла стати мамою. Чотири роки тому у дівчини стався викидень. У позаминулому році співачка завагітніла знову, але вже на останньому триместрі сталася трагедія. Аллен втратила дитину, більш того, через кілька днів у зірки почався сепсис. Лікарі були змушені боротися за життя вже самої співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілі Аллен народила дівчинку

Але всі ці неприємності у далекому минулому. У червні 2011 року зірка вийшла заміж і під час весілля повідомила про свою вагітність. У листопаді Лілі і Сем стали батьками дівчинки Етель Мері.

Зараз ви читаєте новину «Лілі Аллен знову завагітніла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути