понеділок, 28 листопада 2011 14:08

Лілі Аллен народила дівчинку

Лілі Аллен народила дівчинку

Британська співачка Лілі Аллен у п'ятницю 25 листопада стала мамою. У Лілі народилася донька. Зараз Аллен та її чоловік Сем Купер приймають численні привітання.

Про поповнення в сімействі першим повідомив в Twitter колишній бойфренд виконавиці, діджей Себ Чу (DJ Seb Chew). "Посилаю свої зізнання в коханні Лілі, Сему і міні-Купер ...". Трохи пізніше Аллен сама підтвердила новину, написавши у блозі: "Це чудово".

Деталі появи на світ первістка пари поки невідомі, але британський таблоїд Daily Mail уточнює, що народилася дівчинка. А мама співачки обмовилася в одному з інтерв'ю, що Лілі збирається назвати малу Бетті.

Треба сказати, що вагітність Лілі переносила не особливо легко. В останні місяці вона скаржилася, що дощі, котрі зачастили на території Туманного Альбіону, наганяють на неї смуток. А одного разу заявила, що відчуває себе пінгвіном. "Я як справжній пінгвін, який ходить перевальцем", - писала виконавиця у блозі.

Для сімейства Аллен-Купер це грандіозна подія. Нагадаємо, Лілі давно мріяла про дитину. Три роки тому у дівчини стався викидень. У минулому році співачка завагітніла знову, але вже на останньому триместрі сталася трагедія. Аллен втратила дитину, що стало для неї серйозною психічною травмою. А через кілька днів у зірки почався сепсис, і лікарі були змушені боротися за життя вже самої співачки.

У грудні Аллен і Купер оголосили про заручини, а в червні зіграли весілля. Торжество відбулося в селі, розташованому в районі Котсуолдських пагорбів, в Глостерширі. Гостям на святі молодята піднесли сюрприз - пара офіційно повідомила, що чекає на малюка.

Зараз ви читаєте новину «Лілі Аллен народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути