Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2010 17:40

Лазарович помирився з Альошою

Лазарович помирився з Альошою

Київський співак Василь Лазарович помирився зі співачкою Альошою, яка замість нього представляла Україну на пісенному конкурсі "Євробачення".

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Після виступу Альоші на проекті "Народна зірка" ведучі сказали, що на неї чекає сюрприз. Я вийшов на сцену з квітами і сказав: "Навколо наших персон був великий скандал. Хочу почати нову сторінку і більше не згадувати про це". Для Альоші це була повна несподіванка. Вона не знала, як себе поводити. Навіть просльозилася", - сказав він.

Нагадаємо, у січні 2009 року художня рада Національної телерадіокомпанії закритим голосуванням обрала Василя Лазаровича представником на пісенний конкурс "Євробачення". Рішення обурило багатьох артистів. У березні президент Віктор Янукович звільнив з посади президента НТКУ Василя Ілащука, на його місця призначив Єгора Бенкендорфа. 20 березня нове керівництво НТКУ провело національний відбір. У ньому перемогла Альоша.

"Євробачення стало для мене гарним уроком. Після нього зрозумів, хто є хто у цій країні. Коло друзів після "Євробачення" зменшилося. Мене тоді підтримали Олександр Злотник, Едік Клім, Філіп Кіркоров та Костянтин Меладзе. Ми не спілкувалися з ними особисто, але вони висловлювалися на мою підтримку у своїх інтерв'ю. Інші артисти говорили мені одне, а на камеру зовсім інше. Один із режисерів-зачинщиків Нацвідбору за кулісами мені каже: "Васю, я тебе так поважаю. Тільки давай так, щоб Валід цього не знав". Я такого не розумію", - розповів Василь Лазарович.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович помирився з Альошою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути