Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 18:10

Лада Лузіна вийшла заміж, бо чоловік умів готувати

Лада Лузіна вийшла заміж, бо чоловік умів готувати

Письменниця і журналістка Лада Лузіна вийшла заміж за чоловіка, який знає 25 способів смажити картоплю.

"Друзі завжди знущалися з мене, кажучи, що 360 днів у році могла їсти смажену картоплю. Це, якщо пощастить, а якщо не пощастить – варену. Решту 6 днів могла урізноманітнити своє меню" , - розповіла Лузіна.

Вона вийшла заміж за чоловіка, який привабив її тим, що вміє смажити картоплю.

"Коли Ігор не тільки сказав, а й показав, що він уміє смажити картоплю 25-ма способами, це стало аргументом, щоб вийти за нього заміж. Він смажить її з грибами, з м'ясом, "корабликами", з різними спеціями", - поділилася вона.

Літераторка зізналася, що ненавидить готувати.

"Починаючи з прабабці, жінки у моїй сім'ї по лінії мами не любили варити їсти. У 20-50 роках минулого століття були домробітниці. Мама згадувала, що коли вона була меленькою, у її родині готувала домашня працівниця. Потім вона хоч як і не любила стояти біля плити, мусила - бо час прислуги минув. Але це були дуже прості страви типу вареної картоплі. Коли я вже виросла і стала самостійною, стала винаймати квартиру. Навмисне знайшла на поверх вище від маминої, щоб бігати до неї їсти", - пригадала вона.

Чоловік письменниці привчив її до супів, борщів, тушкованої капусти і рагу.

"До цього я їла не більше чотирьох страв і не хотіла спробувати нічого нового. Але Ігор мене змінив. Він дуже смачно готує", - додала Лада.

Зараз ви читаєте новину «Лада Лузіна вийшла заміж, бо чоловік умів готувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути