Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2007 13:33

Культового дизайнера Ізабеллу Блоу поховали стильно (ФОТО)
5

Минулого тижня пішла з життя Ізабелла Блоу, стиліст і модельєр, ікона стилю та покровителька дизайнерів. Її коротке життя було справжнім дамським романом.

Ізабелла Дельвес Бротон народилася 19 листопада 1958 року. Вона була старшою дочкою баронета, який після смерті заповідав їй всього 5000 фунтів з семимільйонного статку. Ізабелла підробляла секретаркою, продавщицею абрикосових кексів і прибиральницею.

У 1979 році вона виїхала в США вивчати старокитайське мистецтво в Колумбійському університеті. Через п"ять років Ізабелла почала свою кар"єру модельєра і стиліста, а також покровительки талановитих дизайнерів і моделей.

Проте, її особисте життя було трагічним. Вона не могла зачати дітей зі своїм чоловіком, Детмаром Блоу, - вісім запліднень в пробірці не дали результату. "Ми з чоловіком - пара екзотичних рослин, які не дають плодів, якщо їх схрестити", - говорила з цього приводу Ізабелла. Крім того, на початку цього року в неї знайшли рак яєчників, і дизайнерка впала в депресію. Ізабелла Блоу тричі намагалася покінчити життя самогубством, і третя спроба виявилася вдалою.

Ізабелла померла 8 травня, а відспівування її пройшло 15-го у Глочестерському соборі. На її похорони з"їхалися знаменитості в екстравагантних траурних вбраннях. Сама Ізабелла Блоу, регулярно відвідуючи цей собор, де вона вінчалася з своїм чоловіком, носила стильні головні убори, завжди різні. Сам Детмар Блоу прийшов у тому ж костюмі, в якому він був на своєму весіллі (на фотографії - зліва). На траурній церемонії був присутній також актор Руперт Еверетт.

(За матеріалами The Telegraph, Gazeta.ru).

Фото The Telegraph.


Зараз ви читаєте новину «Культового дизайнера Ізабеллу Блоу поховали стильно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути