Ексклюзиви
понеділок, 29 квітня 2013 11:42

"Ксюша Собчак і Періс Хілтон за таку дурну славу отримують скажені гроші" — Альона Лоран

"Ксюша Собчак і Періс Хілтон за таку дурну славу отримують скажені гроші" — Альона Лоран
Альона Лоран Фото: dusia.telekritika.ua

Відома тусовщиця Альона Лоран більше не буде давати інтерв'ю та зніматися в телешоу. Про причини такого рішення вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

- Не буду зніматися в програмах і шоу і давати інтерв'ю із розряду "розкажи, як завалити чоловіка в ліжко". Такого більше не буде.

Що вас тепер цікавитиме?

- Продовжуватиму зніматися в якості зіркового експерта програми "Говорить Україна". Від цієї програми не відмовляюсь, бо вони мене в дурному світі там не виставляють. Ще за контрактом зніматимусь в одній програмі "Шпілівилі" на ТЕТ.

Тобто вас почали ображати прізвиська "утриманка" і "спасібушечкі"?

- Все це була передвиборна компанія серіалу "Каста". За контрактом я мала знаходитися якийсь час в цьому образі. Про це не написав ніхто, а навпаки писали і показували те, що приносить рейтинги. Це вже ображає. По суті я вже сказала, що і весілля піар, відстаньте від мене, але продовжують і далі виходити статті "утриманка-утриманка".

Весілля справді не буде?

- Ні, це була піар-компанія, яку придумали на телеканалі. Зараз я вже не бачу жодного смислу в тому, щоб розвивати тему далі.

Правда, що ваша книга "Аліса в країні Нечудес" теж не мала успіху?

- Це була новина заснована незрозуміло на чому. Я писала не про те, що книжка неуспішна. А писала про те, що Маша Єфросиніна почала давати мені статистичні дані і оцінку цієї книжки. Що вона провальна, що не продається. Не знаю, звідки вона все це взяла. І я написала, що якби ця книжка навіть пішла "комом", як вона вважає, то чому перший блін не може бути комом? Але всі чомусь написали, що книжка провал і т.д. Єдине, що було, книжку я зняла з продажу за власним бажанням. Бо контракт із видавництвом не передбачає для мене жодних гарантій. Юрист коли його подивився сказав, що мені можуть давати які завгодно звіти. І я ніяк не можу проконтролювати скільки реально було продано книг, скільки додруковано. І зараз ця книжка не може продаватися в магазинах.

Будете її перевидавати в іншому видавництві?

- Ні, бо нема жодного смислу вкладати гроші в рекламу. Я дала книжку під реалізацію в 40 гривень. В магазині вона стоїть за 130. Мене люди питають: "Чому така висока ціна? Стоїть поряд книжка Ахматової за 90 грн?". Я кажу: "Не знаю, не я ставлю ці ціни". Ось і вийшов такий конфлікт.

Тобто ви на ній не заробили?

- Ні. Я на ній і не зароблю.

А чим ви тепер заробляєте собі на життя?

- Мені платять за участь в кількох шоу. В тих, де не платять, брати участі не буду. Бо вони запрошують мене, щоб створити рейтинг своїй програмі. А вони завжди високі. Виходить, що я приходжу туди, роблю із себе клоуна, принижуюсь, мене потім ще й ганьблять і все це за безкоштовно. Ксюша Собчак і Періс Хілтон за таку дурну славу отримують скажені гроші. А я роблю за просто так. Тому такої експлуатації мені не треба.

В майбутньому ви все-таки будете займатися телекар'єрою?

- Так, бо мені все це цікаво і приносить мені задоволення. Але вже не в цьому образі. Хочу робити свою програму. Можливо, це буде інтернет-проект. Але зараз моя ціль не пропіаритися, а заробляти гроші.

Ви не розчарувалися у своїй популярності?

- Я отримала її, мене повсюди впізнають, в будь-якому ресторані і торговому центрі. Всі "Альона-Альона-Альона". Друге питання в тому, що популярність ця дурна. Особистому життю дуже заважає, бо ходять чутки, що я лише утриманка і повія. Ніхто не вдається в подробиці. Людям є що обговорювати, хто з ким спав і хто кому і які подарунки дарував. Чому б не поговорити? Від цього образу важко буде відмитися. Інша справа якби мені за це платили гроші, то мені б було наплювати що говорять. Але оскільки це псує моє особисте і матеріальне життя, то такої популярності я не хочу.

Все-таки на таких відвертостях про своє життя ви й стали популярною. Не шкодуєте зараз?

- Чесно кажучи, так. Якби повернути час назад, я би не стала про все це розповідати. Хоча, це палка із двома кінцями. Бо з другого боку я стала відомою за такий короткий час та ще й не заплатила за це ні копійки.

Зараз ви читаєте новину «"Ксюша Собчак і Періс Хілтон за таку дурну славу отримують скажені гроші" — Альона Лоран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути