середа, 28 листопада 2012 00:06

Утриманка Альона Лоран написала книжку про своє життя
5

Фото: фото з власного архіву Лоран

Альона Лоран, яку всі знають як героїню телепрограми про шопінг та завдяки тому, що вона вивісила біг борди, де дякувала новому коханцю за подарунки, написала книгу про своє життя. Вона називається "Аліса в країні чудес. Болтовня брюнетки". Книжка є в продажі і коштує 180 грн.

Лоран переконує, що всі імена та персонажі в книжці реальні. Ось кілька уривків:

"...В эту же ночь мы проехали восемьсот километров по заснеженной дороге, чтобы познакомиться с моими родителями. Парень подготовился к этому событию весьма тщательно. Три грамма кокаина и "Киевский тортик"...". Або "Пришлось пустить в ход тяжелую артиллерию. SMS-ка с текстом: "Я без белья и в чулочках" заставила Мишу прибыть в "Декаданс" ровно через двадцать минут. А еще пришлось отправить Карину покупать в срочном порядке эти самые чулочки в ближайший маркет, пока я в туалете судорожно сдергивала и хоронила в ближайшем мусорном баке свои трусики. Ну так, на всякий пожарный".

Пока в плане никаких изменений нет. Я знаю, что не раз говорила – хочу сделать грудь и еще кучу всяких вещей… Но на самом деле эти тюнинги никак не влияют ни на что вообще. Я решила остановиться, потому что утомляют уже вопросы от журналистов: расскажите о пластике и покажи гардероб?

"Ідея написати книжку прийшла сама собою. Ми з подружкою відпочивали в Єгипті. Я написала смс хлопцю, якого любила, але він мені не відповів. І тоді я сама собі сказала, що напишу про нього книгу і стану відомою. Тоді якраз в готелі зник вай-фай і я за три дні написала чверть книжки. Закінчила її до дня його народження. Перед публікацією вислала йому два варіанти обкладинки і поцікавилась яка краща. А він мені відписав: "Ти і правда живеш в країні чудес. Що за маячня? Потім я відправила йому книжку кур'єром. Не знаю, чи був він здивований", - зауважила Лоран Gazeta.ua.

Нещодавно Альона закінчила зйомки в серіалі "Ka$ta". Там зіграла саму себе.

Зараз ви читаєте новину «Утриманка Альона Лоран написала книжку про своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі