вівторок, 25 грудня 2012 13:01

Ксенія Собчак проміняла Іллю Яшина на актора

Скандальна телеведуча Ксенія Собчак виходить у світ з новим чоловіком, відомим актором і режисером Максимом Віторганом. За чутками, заради Віторгана Собчак кинула свого молодого чоловіка, опозиціонера Іллю Яшина.

Нагадаємо, інформація, що Ксенія Собчак пішла від Іллі Яшина, з'явилася на початку грудня. Собчак вела передачу "Барабака і Сірий вовк" в парі з Сергієм Кальварським. Гостем програми виявилася подруга Ксенії, блогер і письменниця Ніка Білоцерківська. Все проходило в штатному режимі, коли несподівано Ніка відпустила провокаційний жарт: "А мене ось дуже цікавить, Яшин дуже засмутився, що ти його кинула?"

Собчак, яка категорично не коментує ніякі новини щодо свого особистого життя, явно не очікувала цього питання. Телеведуча збентежилася, посміялася і попросила відключити мікрофон у Ніки. Білоцерківська здивовано поцікавилася: "А що, я щось не те сказала?" Пізніше, коли ЗМІ буквально стояли на вухах від новини про розставання Собчак і Яшина, Ксенія вирішила виступити зі спростуванням. "Це не так", - коротко повідомила телеведуча, тим самим поклавши край дебатам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак покаже приклад незалежної журналістики в інтерв'ю з Януковичем і Тимошенко

Однак, як нещодавно з'ясувалося, Собчак злукавила. У Мережі з'явилися знімки, які підтверджують, що популярна телеведуча закрутила новий роман. На цей раз 31-річна телеведуча обрала іншого свого соратника по опозиційному руху - 40-річного актора Макса Віторгана.

На святкування дня народження редактора радіостанції "Ехо Москви" Олексія Венедиктова в ресторан "The САД" Ксенія Собчак приїхала разом з Максимом Віторганом майже під кінець. Весь вечір вона спілкувалася з різними гостями. Після заходу Віторган і Собчак разом залишили заклад, причому Максим зворушливо піклувався про Ксенію: підтримував її під руку, приобіймав, а потім підвіз до будинку. Журналісти примудрилися навіть зняти Собчак разом з Віторганом в аеропорту Шереметьєво. Вони злітали в Санкт-Петербург на два дні і разом повернулися назад. Нещодавно телеведучу і актора бачив разом на кінопрем'єрі. Причому Ксенія дуже мило спілкувалася з сином Віторгана від шлюбу з ведучою та актрисою Вікторією Верберг, десятирічним Данилом. Між тим сама Ксенія Собчак чутки про свій новий роман поки ніяк не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак проміняла Іллю Яшина на актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути