вівторок, 06 листопада 2012 12:39

Ксенія Собчак провела день народження зі зміями
8

Фото: Фото: Twitter Ксенії Собчак
Номер Собчак у Марокко
Номер Собчак у Марокко
Номер Собчак у Марокко

Популярна телеведуча Ксенія Собчак відзначила свій 31 день народження далеко від Росії. Блондинка воліла провести свято в Парижі, а до цього кілька днів пробула в Марокко. Про свій вік Собчак висловилася у своєму мікроблозі, описавши його досить коротко: "жесть".

Про свої пересування телеведуча повідомляла численним друзям і шанувальникам через мікроблог. Спочатку Собчак відвідала Марокко, де виклала кілька знімків місцевих котів, які чомусь виявилися досить обдертими, жінок і внутрішні інтер'єри власного номера в готелі. Особливо цікавою виявилася фотографія, де позує сама Ксенія, при цьому тримає в руках маленьку змію. Знімок телеведуча підписала досить оптимістично: "Змія змію не вкусить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція віддала Собчак півтора мільйона євро

І ось напередодні Собчак відзначила свій 31 день народження. Телеведуча не забула повідомити про це у своєму мікроблозі: "Ой, а в мене др почався :) мені 31 сьогодні .." Численні друзі й шанувальники тут же на всі лади почали вітати Ксенію, причому, як зазначила сама Собчак, жодного разу не отримала жодного негативного відгуку.

Телеведуча не змогла не прокоментувати таку знаменну подію, причому так само зробила це в мікроблозі. "Мені 31. Яка жесть :))))) і мені все ще здається, що найкраще - попереду :))) спасибі всім за теплі слова!!" - поділилася своїми думками Собчак. Між тим телеведуча недовго перебувала в Марокко, змінивши африканське тепло на прохолоду Європи. Ксенія продовжила відзначати день народження в Парижі. Цікаво, що цього разу телеведуча віддала перевагу відзначити свято в суто тісній компанії, що складалася з дизайнера Каті Добрякової, телеведучого Артема Королева і устриць белон.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак провела день народження зі зміями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути