вівторок, 04 вересня 2012 16:54

Крістіна Орбакайте не довіряла свою дочку няням

Крістіна Орбакайте не довіряла свою дочку няням
Співачка за вагітність набрала 12-13 кг Фото: 1tvnet.ru

Крістіна Орбакайте разом з сім'єю перебралася з Маямі в Москву, так як, за її словами, відпочинок закінчився. Тепер у США співачка збирається тільки взимку. У російській столиці з нею живе молодший син Дені, а от старший Микита вже самостійний і автономний від родини, тому співачка з ним досить рідко бачиться, повідомляє ТСН.

"Ми зараз живемо між містом і селом", - зазначила Орбакайте в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим співачка розповіла про свої стосунки з синами.

"Вони трошки різні за характером, незважаючи на те, що травневі. Микита зовсім такий творчий, літає в хмарах. Денька більш дипломатичний, прагматичний. Часом мені з Дені простіше", - зізналася Орбакайте.

Співачка також розповіла, що намагається не навантажувати своїми проблемами матір Аллу Пугачову.

"Для мене мама була абсолютно світлим таким, тому що я звісно провела все дитинство сумуючи за нею. І для мене завжди зустріч з нею була як якесь свято. Роки йдуть, але в принципі нічого не змінюється. Не люблю її навантажувати якимись своїми проблемами, оскільки рідко бачимося. Якщо чимось вантажу, то тільки виховними процесами. Якщо потрібно знову таки поговорити з Микитою. Я деколи як молода мати дорослого сина не можу знайти слова. Він деколи сприймає мене як свою однолітку, а до мами він більше прислухається. Частина виховання я покладаю на маму. С Денькою і Клавдією я сама справляюся", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте більше не хоче дітей

Орбакайте також поділилася, що її чоловіку Михайлу Земцову не подобається, коли вона фарбується.

"Звичайно йому більше подобається природний вигляд. Якщо я вдома, то я відпочиваю і все це сприймають і всім це подобається", - підкреслила вона.

Співачка крім того розповіла, як вона відновилася після третіх пологів.

"Звичайно я можу сказати, що я ризикувала. Минуло 14 років після Дені і я звісно змінилася, подорослішала. Я плавала кожен день по годині. Потім ходила знову таки на спеціальну йогу для вагітних. Ми були абсолютно одні удвох. Потім звісно почалися безсонні ночі. Я не довіряла нікому доньку, хоча була няня в допомогу. Я вночі завжди з дочкою і вранці, щоб трохи доспати, я відправляла няню просто години на дві з коляскою погуляти", - поділилася Орбакайте, зазначивши, що на вагітність набрала 12-13 кг.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте не довіряла свою дочку няням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути