Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 10:20

Крістіна Агілера зізналася, що ходила в туалет у відро

Крістіна Агілера зізналася, що ходила в туалет у відро

Американська співачка Крістіна Агілера прийшла на телешоу Челсі Хендлер і розповіла, що після розлучення з чоловіком у неї все чудово, а також про те, куди вона ходить в туалет під час концертних турів.

"У мене все добре, насправді добре. Іноді зміни просто необхідні. У мене тепер інший розділ у житті: вийшов фільм, я виховую сина. Те, що я стала матір'ю - це еволюція в моєму житті. І все добре, дійсно добре", - запевнила співачка.

Челсі Хендлер уточнила в Агілери, чи правдиві чутки про те, що під час виступів у турне вона ходить в туалет за сценою ... у відро. Співачка розреготалася і зізналася, що такі ситуації дійсно бувають.

"Трапляється, так! Мені не соромно, що я пісяю або роблю ще щось у відро, якщо це необхідно", - розповіла Агілера.

Також Крістіна зізналася, що у важкі часи їй допомогло спілкування з Джастіном Тімберлейком, старим другом і колегою по дитячому клубу Mickey Mouse Club:

"З клубу я, мабуть, саме з ним спілкуюся найбільше.Я підтримала його на благодійному заході, який він організував у Вегасі. Він такий, ви знаєте, ну ... як можна не любити Джастіна? Він такий харизматичний і дивовижний хлопець", - сказала співачка.

Нагадаємо, під час зйомок фільму "Бурлеск" співачка Шер дала Крістині Агілері чимало як особистих, так і професійних порад.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера зізналася, що ходила в туалет у відро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути