середа, 25 квітня 2012 13:05

Крістіна Агілера "схудла" для нової фотосесії

Шанувальники поп-співачки Крістіни Агілери в подиві. Днями в Мережі з'явилися фото виконавиці для іспанського журналу DT. Безперечно, знімки у виданні представлені дуже ефектні. Але тільки зоряна фігура на фотографіях якось зовсім не схожа на нинішні форми Крістіни.

Для фотосесії під керівництвом Алікса Малка Крістіна позувала в образі домінатрікс. Чорний шкіряний топ, пояс-корсет, підтяжки для панчох, латекс і таке інше. Дуже симпатично, але зовсім не реалістично.

Адже прекрасно відомо, що за останні два роки Агілера помітно додала у вазі. Причому співачка стверджує, що зовсім не комплексує з приводу фігури, а її бойфренд запевняє, що в захваті від пишних форм Кріс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Агілера в захваті від зайвих кілограмів

"Я люблю своє тіло. Моєму коханому подобається моя фігура. Мій син здоровий і щасливий. А все інше не так вже й важливо", - заявила в одній із розмов з пресою артистка.

"Але навіщо редакції DT знадобилося демонструвати знімки співачки дворічної давності?" - задається питанням британський таблоїд Daily Mail. Справа в тому, що подібні фотографії використовувалися в 2010 році для реклами синглу Агілери Not Myself Tonight. Поки ані редакція журналу, ані представники співачки не коментують ситуацію.

У супровідному ж інтерв'ю Крістіна заявила, що готова порадувати своїх шанувальників усілякими сюрпризами. Та й взагалі від неї можна чекати чого завгодно: "Я бездонна, як океан. Якщо ви заглянете на дно, зможете знайти екзотичні скарби". Співачка відзначає, що не збирається надовго затримуватися в одному амплуа і має намір наслідувати приклад Мадонни: "Я росла, захоплюючись тим, як Мадонна постійно змінюється і стає вже іншою людиною. Мені подобається робити те саме".

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера "схудла" для нової фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути