пʼятниця, 05 квітня 2013 10:32

Крістіна Агілера худне для весілля

Крістіна Агілера худне для весілля
Крістіна Агілера

Американська співачка Крістіна Агілера стрімко худне. 32-річна виконавиця збирається заміж за свого бойфренда Метью Ратлера.

Крістіна, яка ще зовсім нещодавно шокувала публіку своїми надто округленими формами, встигла втратити за чотири місяці близько 12 кілограм. Примітно, що артистка не збирається на цьому зупинятися.

За повідомленнями інформованих джерел в оточенні Агілери і Ратлера, молоді люди планують узаконити свої стосунки цього літа, прочитавши весільні клятви. Таким чином, дівчина хоче скинути зайві кіло заради коханого, з яким збирається перейти на новий щабель свого життя, пише StarHit.

Нагадаємо, Крістіна Агілера сильно погладшала ще влітку 2011 року. За чутками, виною тому були численні неприємності, що звалилися на артистку, серед яких розлучення з чоловіком і суперечки з приводу прав на дитину. Крістіна заїдала важкий стрес солодощами і борошняним.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістіна Агілера почала приводити фігуру до ладу

Шлюб артистки і продюсера Джордана Братмана вважався зразково-показовим в американському шоу-бізнесі. Але, виявилося, в сім'ї Крістіни не все так гладко. Не врятував стосунки і маленький син Макс, який народився в січні 2008 року. Співачка і її чоловік щиро намагалися відновити стосунки. У серпні 2010 року планувалася спільна поїздка в Італію в надії зберегти сім'ю, але з цієї затії нічого не вийшло. Крістіна і Джордан вирішили жити кожен своїм життям.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера худне для весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути