четвер, 29 листопада 2012 17:58

Козловський спокушає жінку горілкою та салом

Козловський спокушає жінку горілкою та салом
Співак пишається тим, що вміє готувати Фото: glamurchik.tochka.net

Віталій Козловський дає поради, як спокусити дівчину на першому побаченні. Співак певен, що усі дівчата спочатку звертають увагу на зовнішність і тільки потім — на характер. Ну а щоб зустріч вдалася, Віталій носить із собою особливі амулети, повідомляє ТСН.

"У мене є дві речі, які я ношу з собою. Є амулетик, який я ношу з собою. Він приносить мені удачу. А ще я ношу з собою, у мене в сумці завжди є маленький образочок", - розповів Козловський в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Співак радить, аби дівчина на побаченні почувалася розкутіше, її потрібно трошки розігріти.

"Однозначно можна розпочати зустріч з аперитиву. Це може бути наприклад стопарічок, 50 грам горілочки з сальцем. Такі у мене були моменти, коли я розпочинав нашу зустріч, коли я "бульк", а потім сиджу вже розслаблений і починаю наше спілкування", - поділився він.

Призначати побачення у ресторані співак не любить. Зазвичай зірка влаштовує романтичні вечори у себе вдома.

"Знову ж таки подумаєте ви, що це з думкою про те, що можна одразу перейти до спальні. ні. Зовсім ні. Я вмію готувати і я цим пишаюся. Якщо вона їсть м'ясо, я зможу запекти м'ясо. Якщо вона їсть рибу, це може бути риба. Якщо вона вегетаріанка, ми можемо обійтися якимись смачними салатами", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кондратюк не прийшов на презентацію нового кліпу Козловського

Козловський каже, що його головні методи зваблення — щирість та ініціативність. На першій зустрічі співак обмежується поцілунком.

"З кожною жінкою потрібно бути справжнім. Це завжди підкупає. Тоді льодяне серце жінки розтане і вона скаже: "Він мій! Я готова бути з ним все життя", - підкреслив співак.

Зараз ви читаєте новину «Козловський спокушає жінку горілкою та салом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути