вівторок, 09 червня 2020 17:07

Колишня дружина Остапчука поділилась новими подробицями їхнього життя

Колишня дружина Остапчука поділилась новими подробицями їхнього життя
За словами Войченко, причиною розлучення стали зради Остапчука. Фото: instagram.com/olenavoychenko

35-річна Олена Войченко, колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука, розповіла, як жила з ним і що відбувається зараз.

Вона згадала про психіатричну експертизу, яку має пройти, а також численні зради чоловіка і фінансові проблеми після розриву з ним в інтерв'ю журналістці Ганні Олицькій.

За словами Войченко, причиною розлучення стали зради Остапчука, а також його зв'язок з новою коханою - нотаріусом Христиною. Дівчина додала, що Остапчук опублікував перше спільне фото з новою коханою, а також з'явився разом з нею в програмі "Світське життя" у її день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний шоумен Володимир Остапчук офіційно заявив про нові стосунки

Також колишня дружина Остапчука зізналася, що він розраховувався її кредиткою, вже будучи у відносинах з іншою жінкою.

"Це дуже смішно, тому що він їздив на квартиру до неї і розраховувався моєю кредитною карткою за "Убер". Я все розумію, але давай не моєю карткою розраховуватися за таксі, коли ти вночі приїхав від дівчини", - говорить Олена.

Войченко додала, що боїться ходити по вулиці одна через психіатричну експертизу.

"Він попросив про експертизу. Мене набрали з опікунської ради, сказали мені про це. Бувають страшні випадки. Мені дзвонила знайома і говорила, що знає, що бувають випадки, коли дівчина йшла по вулиці, до неї підійшли і щось вкололи, і повезли на експертизу. І це страшно. Вона мені дзвонить і каже, постарайся не гуляти одна. Якщо людина намагається тиснути на мене всіляко - і сам факт експертизи, і вихід офіційно представити дівчину в мій день народження...", - розповідає Олена.

Телеведучий 35-річний Володимир Остапчук подав запит до опікунської служби на психологічну експертизу його колишньої дружини Олени Войченко. Шоумен розповів про це Каті Осадчій у "Світському житті". Остапчук каже, що процес тимчасово призупинили через карантин. Коли все відновиться, Войченко зроблять експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Остапчука поділилась новими подробицями їхнього життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути