неділя, 24 травня 2020 10:12

Скандальний шоумен Володимир Остапчук офіційно заявив про нові стосунки

Автор: 1plus1.video/svetskaya-zhizn
  Відомий український шоумен Володимир Остапчук офіційно підтвердив стосунки зі своєю новою коханою, нотаріусом Христиною Горняк
Відомий український шоумен Володимир Остапчук офіційно підтвердив стосунки зі своєю новою коханою, нотаріусом Христиною Горняк

Відомий український шоумен Володимир Остапчук, після скандального розлучення з дружиною Оленою Войченко, офіційно підтвердив стосунки зі своєю новою коханою, нотаріусом Христиною Горняк.

Пара має стосунки уже пів року, йдеться у "Світському житті".

Христина та Володимир вперше побачилися 19 серпня 2019 року на весіллі, де Остапчук працював ведучим, а його нова кохана виступала.

"Ми перекинулися декількома фразами і все, на цьому все закінчилося. Рішення про те, що ми розлучаємося з Оленою – рішення не одного дня. Ми вирішили це наприкінці серпня, але до цього йшло якщо не місяцями, то навіть роками", - поділився Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піариться на неприємній ситуації: дружина Остапчука щодо жартів про розлучення

Наступна зустріч майбутньої пари відбулася під час зйомок шоу "Танці з зірками".

"Мої друзі і я колишня танцівниця спортивно-бальних танців. Я усі сезони "Танців" відвідую. Мій товариш Ігор Кузьменко колись виграв в проєкті з Могилевською і цього сезону він теж брав участь, а інші знайомі брали участь у постановках різних номерів, тому я ходжу на ці шоу. Ми спілкувалися з Володимиром вже з вересня", - пригадала Христина

Зі свого боку Остапчук додав, що місяць вони спілкувалися, а в жовтні вже святкували день народження Горняк у Стамбулі. Втім, пара почала жити разом лише в травні цього року.

Христина розповіла, що з дитинства займається танцями, а працює нотаріусом майже 11 років. У вільний час полюбляє танцювати, грати на фортепіано та займатися спортом. Також зізналася, що з ексдружиною Остапчука не знайома. А щодо хейту у Мережі відповіла, що нехай люди краще займаються своїм життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Володимир дуже загрався в гру "Я класний" - Гвоздьова розкритикувала Остапчука

"Я ніколи не була публічною і Володимир знає, що для мене це було нелегко. Я не звертаю уваги на хейт, у мене є така любов до себе і я знаю, мої близькі знають, мої друзі знають, як воно насправді. Тому я не відчуваю ніякої провини. Вірно сказав Володимир, що щасливу родину не розбити. Вони не разом з серпня", - поділилася кохана Остапчука.

Зі свого боку Володимир заявив, що якщо кохає людину, то може про це відверто говорити. Втім, на прохання Христини, пара приховувала свої стосунки пів року. На запитання, чи знайомі діти Остапчука з новою обраницею, Володимир відповів, що поки не настав той момент і думає, що це буде трішки пізніше.

Володимир Остапчук із дружиною Оленою Войченко жили в офіційному шлюбі з 2007-го. Мають спільних доньку 6-річну Емілію та сина Евана-Олександра, 12 місяців. Про їхнє розлучення стало відомо у листопаді торік.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний шоумен Володимир Остапчук офіційно заявив про нові стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути