Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2011 16:03

Кінах щотижня їздить на Петрівку купувати книжки

Кінах щотижня їздить на Петрівку купувати книжки

Нардеп-регіонал Анатолій Кінах щосуботи їздить на столичний ринок Петрівка купувати книги.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла його дружина Марина Кінах під час фестивалю авторських колекцій національного одягу "Традиції, сучасність, майбутнє". Він відбувся у столичному театрі юного глядача.

"Кожну суботу Анатолій Кирилович їздить на ринок Петрівка в магазину "Буква". Там купує цілі купи нових книжок", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кільчицька і дружина Кінаха роздивлялись картини за сотні тисяч доларів

"Він там уже своя людина. Роздивляється книжки, а йому кажуть: "Анатолію Кириловичу, цю книжку не беріть, ви вже її купували. Візьміть ось цю", - додала Марина Кінах.

Також вона розповіла про читацькі уподобання своєї доньки Софії. "У Софійки така кількість книжок, що ви собі уявити не можете. Як це не дивно, але вона не любить художню літературу. Їй більше подобається читати енциклопедії і довідники. Софія ніколи не ляже спати, не прочитавши перед сном кілька сторінок. Ніколи не примушували її це робити, це в неї від природи", - поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботи дітей Кінаха і Порошенка виставили на рівні з Пікассо і Шагалом (ФОТО)

"Усі дитячі книжки вона знає напам'ять. У неї така ж пам'ять, як і в мене.  Досі пам'ятаю всі дитячі казки і вірші. Можу їх цитувати годинами", - додала Марина Кінах.

Софія Кінах розповіла, що недавно прочитала роман Даніеля Дефо "Робінзон Крузо". "Мені подобаються пригодницькі книжки. Два місяці тому прочитала "Робінзона Крузо". Упоралася з книжкою за 2 тижні. Роман захопив з першої сторінки. Не розуміла, як Робінзон Крузо може жити на безлюдному острові, адже там не було ніяких умов. Це мене зацікавило", - поділилася дівчинка. "Читати я почала у шість років. Перша моя книжка — це "Буквар" у першому класі", - додала Софія Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Кінах щотижня їздить на Петрівку купувати книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути