Ексклюзиви
неділя, 16 червня 2013 10:57

Кім Кардаш'ян народила дочку на місяць раніше терміну

Кім Кардаш'ян народила дочку на місяць раніше терміну
Кім Кардашьян. Фото: svit24.net

Зірка американських реаліті-шоу Кім Кардаш'ян та відомий репер Каньє Вест стали батьками - у них народилася дочка, пише британська газета Daily Mail.

Кардашьян народила приблизно в 01.30 суботи за місцевим часом. Дитина народилася на місяць раніше терміну. Планувалося, що первісток у зоряної пари з'явиться 11 липня - приблизно в той же час, що і у Герцогині Кембриджської, зазначає газета.

У повідомленні йдеться, що і мати, і дитина перебувають у доброму здоров'ї, але, так як пологи пройшли раніше терміну, немовля було поміщено в інкубатор. Яке ім'я зоряна пара обрала для дочки, поки не повідомляється.

Примітно, що дитина у Кардаш'ян та Уеста народилася напередодні Дня батька, що відзначається в США і багатьох інших країнах у третю неділю червня.

Пологи проходили в медичному центрі Cedars-Sinai в Західному Голлівуді, вельми популярному серед зірок. Так, у свій час на ньому зупиняли вибір Брітні Спірс, Вікторія Бекхем і Джесіка Сімпсон.

Кардаш'ян та Уест оголосили про свої стосунки в березні 2012 року. Про те, що у них буде первісток, репер повідомив під час концерту в кінці грудня минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян народила дочку на місяць раніше терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути