субота, 11 травня 2013 11:38

Кім Кардашьян похизувалася 7-місячною вагітністю у бікіні

Перебуваючи вже на сьомому місяці вагітності, Кім Кардашьян не перестає залишатися завзятою модницею. Представники ЗМІ постійно звертають увагу на те, що Кім серйозно додала в кілограмах, проте, враховуючи вагітність, дивуватися цьому не варто. Сама ж Кім любить свою фігуру і постійно радує шанувальників симпатичними знімками в нових нарядах. Комплектувати щодо своєї зовнішності Кім не вважає за потрібне.

З моменту вагітності світській левиці її і без того публічна персона постійно оточена увагою папараці. Багато висловлюються досить уїдливо щодо зайвої ваги Кім, висміюючи набрані зайві кілограми майбутньою матусею. Сама Кардашьян неодноразово зізнавалася, що вона дуже боїться набрати вагу під час вагітності, адже знаменитість, як відомо, завжди відрізнялася досить пишними формами. Справитися з переживаннями світській левиці допомогли її улюблені сестри, які постійно підтримували Кім і навчили не звертати уваги на плітки.

 


Кім з родиною люблять відпочивати в Греції, ось і цього разу відоме сімейство вирушило на море саме до Греції. Папарацці як завжди не давали вагітній теледіві спуску. Відпочиваючи і насолоджуючись грецьким морем під теплими променями сонця, Кім абсолютно щаслива - принаймні про це розповів один із близьких друзів сім'ї Кардашьян. Дівчина не розслабляється і продовжує з персональним тренером займатися спеціальними спортивними тренуваннями.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардашьян похизувалася 7-місячною вагітністю у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути