понеділок, 22 квітня 2013 09:15

Вагітна Кім Кардаш'ян нарешті розлучилася

Вагітна Кім Кардаш'ян нарешті розлучилася
Кім Кардаш'ян Фото: lady.tsn.ua

Вагітна зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян нарешті може зітхнути вільно і перестати нервувати. Її шлюб з баскетболістом Крісом Хамфріс, що тривав 72 дні, нарешті, остаточно розірваний у суді.

Сам колишній чоловік телезірки Хамфріс на засідання не з'явився. Це не сподобалося судді, у зв'язку з чим той вирішив стягнути з нього штраф. Однак майбутня мама, серце якої пом'якшало напередодні народження дитини, попросила цього не робити.

Спортсмен не зміг домогтися того, щоб їхній шлюб з Кардаш'ян анулювали, також йому не бачити і семи мільйонів доларів, які він запросив у колишньої дружини, пише StarHit. Проте всі витрати на адвокатів Кім і Кріс повинні сплатити самі.

Тепер розлученому подружжю залишається лише підписати необхідні документи, які будуть готові в червні. Після цього Кардаш'ян зможе нарешті зв'язати себе узами шлюбу з бойфрендом Каньє Вестом, від якого вона чекає на дитину.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кім Кардаш'ян носить туфлі на високих підборах

Нагадаємо, Кім і Кріс пробули в шлюбі всього 72 дні. У жовтні 2011 року пара оголосила про те, що їхній шлюб розпався. Однак шлюборозлучний процес затягнувся на тривалий час: Хамфріс почав тяжбу за розділення статку телезірки, також він хотів, щоб їхній шлюб визнали недійсним.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кім Кардаш'ян нарешті розлучилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути