Ексклюзиви
пʼятниця, 22 березня 2013 12:56

Стилісти Дженніфер Лопес допомагають вагітній Кім Кардаш'ян

Стилісти Дженніфер Лопес допомагають вагітній Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян Фото: www.wday.ru

Телеведуча Кім Кардаш'ян зараз жахливо переживає. Вона турбується про стан майбутнього малюка, але в той же час її сильно хвилює власна фігура. Кім вважає, що, перебуваючи при надії, вона виглядає не настільки шикарною, як хотілося б. І тому вона вирішила звернутися за допомогою до фахівців.

Кардаш'ян звернулася до стилістів Дженніфер Лопес з проханням допомогти їй у виборі відповідних нарядів. За даними журналу In Touch, Роб Зангарді і Маріель Хенн зараз вже щосили працюють на телеведучу.

"Вони тільки нещодавно почали працювати разом, - розповіло джерело з оточення знаменитості. - Роб і Маріель підібрали Кім вбрання для прем'єри минулого тижня, і вона виглядала чудово. Кім чудово розуміє, що професіонали знають, як підкреслити достоїнства і приховати недоліки фігури майбутньої матусі. І вона сподівається, що з їхньою допомогою буде виглядати приголомшливо".

Нагадаємо, нещодавно Кім поскаржилася пресі, що зараз їй доводиться непросто. "Моя вагітність протікає не так легко, як у сестри (Кортні) або моєї мами. Вони виглядали квітучими в цікавому стані, а я ні. Я відчуваю болі. Пару раз були напади токсикозу. І взагалі це виявилося важкувато".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кім Кардаш'ян змогла похизуватися "вагітним" животом

Також телеведуча страшенно боїться, що під час вагітності набере дуже багато зайвого. Тому вона активно займається спортом відразу з двома спеціалістами, а нещодавно сіла на спеціальну дієту.

Зараз ви читаєте новину «Стилісти Дженніфер Лопес допомагають вагітній Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути