Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2021 16:41

"Кілька днів стікала кров'ю" - Шерон Стоун потай зробила аборт у юному віці

Голлівудська акторка 63-річна Шерон Стоун нещодавно презентувала автобіографію The Beauty of Living Twice, в якій ділиться приголомшливими деталями життя. Вона зізналася, що в 18 років потай зробила аборт.

Автор: instagram.com/sharonstone
  Акторка потай зробила аборт у 18 років
Акторка потай зробила аборт у 18 років

В юному віці зірка завагітніла від свого хлопця. Вона навчалася в коледжі та не наважилась розповісти про це рідним і друзям. Жінка поїхала робити аборт у клініку в штат Огайо. Для того, щоб провести процедуру в штаті Пенсільванії, звідки вона родом, Стоун була занадто молода. Про це повідомляє видання Vulture.

"Це був секрет, і мені не було кому розповісти. Я сиділа у своїй кімнаті й кілька днів стікала кров'ю. Я була ослаблена й налякана", - розповіла зірка.

Коли вона отямилася після аборту, то спалила закривавлені простирадла й одяг. Зробила це в бочці біля школи, після чого повернулася до навчання.

Акторка тепер зауважує, що пережила неймовірний біль через сексуальну недосвідченість. Вона не розуміла, що може завагітніти. З часом у місті Мідвілл, в якому вона проживала, відкрили центр планування сім'ї: там можна було взяти контрацептиви або проконсультуватися зі спеціалістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборона абортів: усе, що треба знати

Шерон Стоун має 3 синів: 20-річний Роан, 15-річний Лейрд і 14-річного Квінн. Вона всиновила їх після 3 викиднів.

Автор: instagram.com/sharonstone
  Стоун виховує 3 дітей
Стоун виховує 3 дітей

Актрису Шерон Стоун у дитинстві ґвалтував її дідусь. Вона страждала разом з сестрою. 30 березня вийшла у світ автобіографія Стоун The Beauty of Living Twice. У книзі зазначається, що мати акторки просила не розповідати цю історію. Однак Шерон все ж таки її переконала.

Зараз ви читаєте новину «"Кілька днів стікала кров'ю" - Шерон Стоун потай зробила аборт у юному віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути