Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2016 14:42

Кетрін Зета-Джонс відкрила секрет молодої шкіри

Автор: Reuters
 

Кетріна Зета-Джонс розкрила секрет своєї краси у відеочаті з одним з видань. Зірка запевнила, що саме арганова олія допомагає їй залишатися неповторною.

Акторка сказала, що через щільний графік її шкіра суха наче картопля, але олія допомагає їй впоратися з цією проблемою, також зірка використовує олію на кухні під час куховарення здорових страв.

"Я повернулась з Нью-Йорку і була у дуже спекотних номерах у готелі, моя шкіра наче сухі чипси, але я використовую олію аргани для того, щоб наситити шкіру на ніч, тому це працює, коли я сплю. Тож я починою день зі зволоженою шкірою", - говорить Кетрін Зета-Джонс.

"Я думаю щастя це кращий тонік для того, щоб залишатися молодим. Щастя з середини відображається назовні", - переконана зірка.

Арганова олія виготовляється з горіхів дерева аргани у Марокко і здавна використовувалась берберками у догляді за сухішою шкірою, позбавляє від прищів, болю і навіть розтяжок. Традиційно горіхи спочатку давали з'їсти козлам, тоді горіхи , коли вони побувають у їхньому шлунку, легше розколювати.

Косметична індустрія використовує більш нові методи. Експерти переконані, що матеріал має у двічі більше вітаміну E. Олія багата на антиоксиданти. Також допомагає людям, які мають артрит та ревматизм. Вартість олії від 9 до 74 фунтів стерлінгів. Також вона може використовуватися у приготуванні їжі, наприклад у неї макають хліб, або використовують у кус-кус чи у приготуванні пасти. Олія зменшує холестерин та полегшує артрит.

Кетріна Зета-Джонс розповіла, що жінки за 40 складніше отримують ролі у кіно у Голлівуді.

"У Голлівуді існують розмови про різноманітність зараз, і це добре, що це питання підіймається, але, коли ми говорим про різноманіття, давайте говорит про різноманіття в плані прав акторів з різним коліром шкіри, різного віку чи статі", - говорить Кетрін Зета-Джонс.

На запитання, яке її краще творіння, вона відпвіла.

"Мої діти - моя краща робота, в якій я брала учать", - сказала зірка.

Нагадаємо, Кетрін Зета Джонс має двох дітей: 15-річну Діллан та 12 річного Сайруса.

Зараз ви читаєте новину «Кетрін Зета-Джонс відкрила секрет молодої шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути