неділя, 30 грудня 2012 03:48

Кетрін Міддлтон вдруге стала королевою краси і найвпливовішою жінкою у Великобританії

Кетрін Міддлтон вдруге стала  королевою краси і найвпливовішою жінкою у Великобританії
Кетрін Міддлтон ФОТО: story.com.ua

Королевою краси у Великобританії другий рік поспіль визнано герцогиня Кембриджська Кетрін, дружина принца Вільяма. Її сестра Піппа, як оголошено сьогодні в Лондоні, порівняно з минулим роком втратила 3 позиції, опустившись з 2-го на 5-й рядок рейтингу, складеного на основі голосування жителів країни.

До п'ятірки лідерів списку, разом з Кейт, що славиться своєю елегантністю, і її молодшою сестрою Піппою, увійшли також американська співачка, актриса і фотомодель Ніколь Шерзінгер, британська олімпійська чемпіонка в семиборстві Джессіка Енніс, а також англійська акторка, телеведуча і фотомодель Холлі Уиллоби.

У "десятці" перших красунь також британська співачка, танцівниця, актриса і модель Шеріл Коул, що принесла країні "золото" лондонської Олімпіади велосипедистка Вікторія Пендлтон, меццо-сопрано з Уельсу Кетрін Дженкінс, британська співачка і автор пісень Джессі Джей і англійська актриса Хелен Фланаган.

Як відзначили автори дослідження, те, що 30-літня герцогиня Кембриджська продовжує утримувати першість серед головних красунь країни, свідчить про збереження "ефекту Кейт". Протягом останніх років він виявлявся в тому, що публікації преси з фотографіями дружини принца Вільяма впливають на жінок.

Зараз ви читаєте новину «Кетрін Міддлтон вдруге стала королевою краси і найвпливовішою жінкою у Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути