вівторок, 17 липня 2012 03:06

Кеті Перрі розлучилася з чоловіком

Кеті Перрі розлучилася з чоловіком
Кеті Перрі та Рассел Бренд. Фото: AFP

Співачка Кеті Перрі та актор Рассел Бренд офіційно розлучилися, повідомляє ContactMusic. Шлюборозлучний процес був завершений у суботу, 14 липня. Папери на розірвання шлюбу було подано парою 8 лютого 2012 після року і двох місяців спільного життя.

На яких умовах Перрі та Бренд вирішили розлучитися, не уточнюється. Зокрема, наприклад, невідомо, як тепер уже колишні чоловік і дружина поділять спільне майно. Самі артисти докладно не коментували свій розрив.

Перрі та Бренд одружилися недалеко від заповідника Рантамбор в штаті Раджастан в жовтні 2010 року. Через кілька місяців в пресі стали з'являтися чутки про те, що шлюб пари може розпастися. Спочатку і співачка, і актор спростовували ці відомості, проте в грудні 2011 року повідомили про намір розлучитися.

Офіційно причиною розставання були названі непереборні розбіжності між подружжям. Пізніше Перрі розповідала журналістам, що її не влаштовувало ставлення чоловіка до її гастрольної діяльності: під час турне "California Dreams Tour" Бренд і Перрі майже не бачилися.

Зараз обидва артиста не перебувають в будь-яких романтичних стосунках. За словами Перрі, вона не готова до близького спілкування і поки не потребує його. Бренду ж приписують кілька романів, але інформація про жодного з них не підтвердилася.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі розлучилася з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути