Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2012 17:57

Кеті Холмс витратила на подарунки для дочки $50 тисяч

Кеті Холмс витратила на подарунки для дочки $50 тисяч
Найдорожчий подарунок - ляльковий будинок за $20 тисяч Фото: like.lb.ua

У актриси Кеті Холмс досить своєрідна система виховання дочки. Дівчинці зірка ні в чому не відмовляє. А майбутнє Різдво обіцяє виявитися для 6-річної Сурі по-справжньому чарівним. Адже, якщо вірити таблоїдам, Кеті витратила на подарунки для доньки близько 50 тисяч доларів.

За даними видання The Sun, в різдвяний ранок на Сурі чекає маса розкішних подарунків. Під ялинкою дівчинка знайде ошатну сукню від Ralph Lauren, хутряну шубку від Chloe, iPad-міні і міні-мерседес вартістю близько 10 тисяч доларів. Але це ще не все. У саду буде встановлений ляльковий особняк у вікторіанському стилі (з власною системою водопостачання та електрифікації) вартістю більше 20 тисяч доларів.

Як відзначають світські оглядачі, Холмс готова на все, щоб влаштувати Сурі шикарне свято і тим самим відволікти дівчинку від думки про розлучення батьків.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кеті Холмс в грудневий мороз вивела на вулицю напівроздягнену дочку

Тепер публіці цікаво, що ж подарує спадкоємиці Том Круз. Раніше актор вже повідомив, що планує провести свята в компанії своїх дітей: 20-річної Белли, 17-річного Коннора і Сурі. "У нас багато цікавих планів на свята. Ми зберемося всі разом і, я впевнений, чудово проведемо час", - заявив актор на нещодавній прем'єрі свого нового фільму "Джек Річер".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс витратила на подарунки для дочки $50 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути