пʼятниця, 21 грудня 2012 16:17

Кеті Холмс таємно зустрічається з незнайомцем

Кеті Холмс таємно зустрічається з незнайомцем
Актриса зараз зосереджена на акторській кар'єрі Фото: u-news.org.ua

Актриса Кеті Холмс не раз говорила, що після розлучення має намір почати "нову главу в житті". Отже, розлучення з Томом Крузом пройшло тихо і мирно, Кеті зараз грає в театрі на Бродвеї, і днями вона відзначила 34-річчя. Однак схоже, що і з особистим життям у актриси теж порядок.

За даними New York Daily News, у актриси вже з'явився партнер. На вихідних папараці помітили якогось чоловіка, який потихеньку виходив з апартаментів Кеті під покровом нічної темряви.

Журналістам поки не вдалося встановити особу таємничого незнайомця. Але ось як описують потенційного бойфренда зірки очевидці: "Він схожий на фінансиста. Симпатичний тип в класичних туфлях Cole Haan і темно-синьому піджаку". Також повідомляється, що Кеті спілкувалася з чоловіком до двох годин ночі і вийшла проводжати його "з усмішкою на вустах і блиском в очах".

Можна було б порадіти за Холмс, але джерела з оточення актриси вже повідомили, що жодних романів у Кеті немає, що цей чоловік - її старий приятель і взагалі він гей.

Втім, приятелі актриси вірять, що вона зовсім не страждає від самотності і відчуває себе неймовірно щасливою, після того як розлучилася з чоловіком, переїхала в Нью-Йорк і зосередилася на своїй акторській кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс витратила на подарунки для дочки $50 тисяч

"Кеті щаслива, вона стала зовсім іншою людиною, - розповів один з друзів. - Поки вона ні з ким не зустрічається і не хоче думати про це найближчим часом. Їй і так добре".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс таємно зустрічається з незнайомцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути