Ексклюзиви
середа, 18 травня 2011 10:19

Кеті Холмс боїться показувати свою фігуру
14

Кеті Холмс рідко застанеш на пляжі. Дружина Тома Круза зазвичай не з'являтися на очах у папараці в роздягненому вигляді. Але днями актриса зробила виняток. Одягнувшись в закритий купальник бірюзового кольору, вона вирушила до басейну. І все заради того, аби розважити дочку Сурі.

Кеті і Сурі розташувалися біля басейну одного з фешенебельних готелів Майамі. 32-річна Холмс ретельно підготувалася до прийняття сонячних ванн: світлошкіра актриса дуже боїться обгоріти. На очі - сонцезахисні окуляри, на голову - капелюх, на все тіло - крем з високим ступенем захисту. Зате п'ятирічна Сурі, вбрана в веселенький яскраво-рожевий купальник, сміливо підставляла ручки і ніжки сонечку. А потім дівчинка відважно кинулася в глибокий басейн, потягнувши за собою і маму.

Після запливу в басейні Кеті і Сурі вирушили поласувати морозивом у супермаркет "Haagen Dazs". Вибравши собі вафельний ріжок з шоколадним десертом, дівчинка сунула ніс в мамин гаманець. І тут же випросила собі кілька доларів на кишенькові витрати.

До слова, парою тижнів раніше Кеті Холмс довелося спростовувати чергові чутки про те, що вона чекає на другу дитину. Папараці сфотографували актрису в облягаючій майці, під якою чітко виднівся круглий живіт. "Ні, я не вагітна!" - різко заявила актриса у відповідь на всі здогадки американських таблоїдів.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс боїться показувати свою фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути