Ексклюзиви
середа, 15 липня 2020 14:06

Каньє Вест вийшов із виборчих перегонів

Каньє Вест вийшов із виборчих перегонів
Родина Веста вважає президентську кампанію епізодом загострення біполярного розладу, проте сподівається, що все стихне і його стан стабілізується, як це бувало й раніше. Фото: instagram.com/kimkardashian/

Американський репер Каньє Вест вибув із виборчих перегонів менш ніж через 2 тижні після заяви про бажання балотуватись у президенти.

Рідні вважають, що в музиканта загострився психічний розлад, пише Intelligencer.

Родина Веста вважає президентську кампанію епізодом загострення біполярного розладу, проте сподівається, що все стихне і його стан стабілізується, як це бувало й раніше.

Спочатку репер отримав шалену підтримку. На кампанію працювали оплачувані спеціалісти й волонтери. Кампанія здавалася серйозною та далекосяжною, але музикант вийшов із перегонів.

"Я не можу сказати про Каньє нічого хорошого чи поганого. Кожен має своє особисте рішення про те, чому він приймає рішення. Балотування в президенти - це одне з найскладніших завдань для того, щоб насправді про це думати", - сказав Кремер.

Персонал, винайнятий командою Веста, розчарований його виходом із перегонів, і не лише тому, що втратив роботу. В основному люди справді вірили в те, що заявляв репер у своїх президентських промовах. Кінцеві терміни для подання кандидатури вже завершились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репер Каньє Вест планує перемогти Трампа

Кампанію вели несерйозно. Не дивно, що їй не вистачило зусиль для завершення завдань із реєстрації для участі у виборах. Вест порівнював себе з Богом та з ексцентричним мільярдером Віллі Вонкою з книги "Чарлі і шоколадна фабрика". Обіцяв народу як Царство небесне, так і правління в стилі вигаданої африканської держави Ваканди з коміксів Marvel.

Американський репер і дизайнер 43-річний Каньє Вест вразив заявою про те, що хоче стати 46-м президентом США. За словами близького до ситуації джерела, політичні наміри музиканта змусили Кім трішки занервувати, але вона підтримуватиме його, пише Hollywoodlife.

Зараз ви читаєте новину «Каньє Вест вийшов із виборчих перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути