Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2012 16:23

Через проблеми з серцем Юрія Антонова поклали в лікарню

Через проблеми з серцем Юрія Антонова поклали в лікарню

Популярний виконавець Юрій Антонов ліг в лікарню. У артиста виявили високий тиск.

Юрій Антонов звернувся за кваліфікованою медичною допомогою в НДІ клінічної кардіології імені Мясникова. Артист хоче пройти обстеження.

"Співак знаходиться у відділенні хронічної ішемічної хвороби серця. Після його обстеження буде вирішуватися питання про подальше лікування. Потрібна співакові операція чи ні - поки неясно", - розповів співробітник медустанови.

Сам Антонов воліє не спілкуватися з пресою.

Для Юрія Михайловича це не перше звернення до медиків з приводу проблем із серцем. У 2010 році артисту провели операцію зі стентування і ангіопластики в Центрі серцево-судинної хірургії імені Бакулєва в Москві. Процедура пройшла успішно.

До слова, останнім часом здоров'ю популярного виконавця загрожує не тільки високий тиск, але і запальний характер самого артиста. Так, нагадаємо, в листопаді минулого року Юрій Антонов, незважаючи на свій похилий вік, примудрився як хлопчисько побитися з невідомим мотоциклістом. Конфлікт, який переріс в бійку, стався на одній з автозаправних станцій в підмосковному місті Відноє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрія Антонова побили на автозаправці

Суть інциденту полягала в тому, що мотоцикл загороджував проїзд машині Антонова, через це співак посварився з водієм мотоцикла. У свою чергу, мотоцикліст ударив музиканта по обличчю і поїхав. Сам Юрій Михайлович розповів, що в той момент поспішав на зустріч, а байкер, який стояв в черзі на заправку перед ним, заправивши мотоцикл, не поспішав звільняти місце біля колонки і відправився в магазин за напоєм. Саме це розлютило артиста, і словесна перепалка переросла в бійку.

Інші водії, які знаходилися на заправці, спробували розняти чоловіків. Антонов повідомив: "Спільними зусиллями ми хотіли зняти з мотоцикліста шолом, в цей момент він ще раз вдарив мене". В ході бійки Юрій Михайлович пошкодив око. Після цього співак прийняв рішення написати заяву в поліцію на свого кривдника. Поліція порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Через проблеми з серцем Юрія Антонова поклали в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути