четвер, 30 грудня 2010 14:07

Юрію Антонову провели термінову операцію

Юрію Антонову провели термінову операцію

Відомий співак і композитор Юрій Антонов терміново прооперований. Самопочуття співака, який поступив напередодні пізно увечері в Центр серцево-судинної хірургії імені Бакулева в Москві, хороше.

"Усе пройшло нормально. Процедура абсолютно стандартна", - сказав керівник науково-консультативного відділення центру професор Сергій Ніконов.

Лікар уточнив, що була проведена ангіопластика і стентування.

"Ніхто зараз не знає, коли він буде виписаний. Він зараз лежить, тільки що була зроблена процедура. Зараз ми обстежимо його, поспостерігаємо", - зазначив він.

Буквально тиждень тому в Центрі подібна процедура була проведена примадонні російської естради Аллі Пугачовій, яка виписалася із стаціонару на третій день.

Співак і композитор Юрій Антонов - автор всенародно улюблених хітів через "Двадцать лет спустя", "Море", "Анастасия", "Не забывай", "Белый теплоход", "На улице Каштановой" і багатьох інших. Свою вокальну діяльність він почав в ансамблі "Поющие гитары" в 1969 році, а славу йому принесла співпраця з групою "Аракс" в 1970-1980-х роках - тоді він став одним з найпопулярніших виконавців в СРСР. Антоновим випущено близько 30 платівок і компакт-дисків.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Юрію Антонову провели термінову операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі