вівторок, 04 вересня 2012 16:00

Ірина Шейк не любить носити спідню білизну

Світські пліткарі протягом декількох тижнів з інтересом обговорювали можливість розриву топ-моделі Ірини Шейк з Кріштіану Роналду. Але після нещодавньої церемонії вручення нагород Ліги УЄФА злостивці попритихли. Ірина і Кріштіану як ні в чому не бувало з'явилися на церемонії в Монте-Карло, і виглядала пара цілком щасливою.

На позаминулому тижні зірку мадридського "Реала" застукали в компанії португальської актриси і телеведучої Ріти Перейра, знімки якої прикрасили обкладинку одного з нещодавніх випусків Playboy. Перейра і Роналду з'явилися на одній з вечірок в клубі Seven, що на півдні Португалії. Молоді люди провели всю ніч за розмовами, тісно притулившись один до одного і не звертаючи уваги на запальну паті. Залишили розважальний заклад 30-річна телеведуча і футболіст разом. І після цього світські хронікери почали гадати, як відреагує Ірина на вчинок Кріштіану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріштіану Роналду зрадив російській нареченій

На церемонії Шейк виглядала дуже ефектно в білому костюмі, і фотографам довелося працювати в шаленому темпі, щоб встигнути зафіксувати і переможця, і російську красуню. Причому деяким вдалося зняти набагато більше, ніж очікувалося. Під час бесіди з Роналду з Іриною стався невеликий стильний казус - злегка оголилися груди.

"Міс Шейк вважається однією з кращих моделей, коли йдеться про рекламу спідньої білизни, але, мабуть, в повсякденному житті вона вважає за краще білизну не носити", - робить висновок Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк не любить носити спідню білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути