понеділок, 13 серпня 2012 12:29

Бабуся Ірини Шейк не довіряє Роналду

Бабуся Ірини Шейк не довіряє Роналду
Модель поки не збирається заміж Фото: show.obozrevatel.com

Російська модель Ірина Шейк і знаменитий португальський футболіст Кріштіану Роналду - дуже красива пара. Їм вже не раз пророкували швидке весілля, але Ірина поки що точно під вінець не поспішає.

Подробиці про особисте життя однієї з найкрасивіших моделей сучасності розповіла її бабуся Ніна Коренкова. "Розмовляла з нею недавно про це. Та не збирається вона заміж поки. Каже: "Навіщо поспішати?". Робота у неї йде, а заміж вийде - дитина народиться, все сяде. І скаржиться, що всі дістали вже цими запитаннями", - поділилася бабуся моделі.

Ніна Федорівна, схоже, взагалі не довіряє іноземному нареченому внучки і говорити про нього не хоче. Коли її запитали, чи не збирається Роналду заїхати до Росії знайомитися з потенційними родичами, бабуся моделі тільки відмахнулася: "А в якості кого він сюди приїде-то? Та ну, це несерйозно".

Між тим фотографія футболіста з його автографом займає почесне місце в шафі Ніни Федорівни нарівні з іншими сімейними фотографіями. Можливо, сама Ірина просто суворо заборонила бабусі розповідати про її життя з Роналду?

"Ух, вона мені за це інтерв'ю і дасть, - переживала бабуся. - Вона ж така, все просить нічого не говорити журналістам. Дістають бо. Якби правду всі писали. Замучили вже. Навіть термін "весілля" був 12 липня. Ну навіщо це? Коли достовірні дані - це інша розмова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Шейк і Кріштіану Роналду розійшлися напередодні весілля - ЗМІ

Незважаючи на щільний робочий графік, Ірина Шейк намагається завжди знаходити час відвідати своїх родичів в Челябінській області та Башкортостані. Приїжджаючи на день-два до мами, сестри і бабусь, модель зі світовим ім'ям веде себе, як абсолютно звичайна дівчина: спокійнісінько ходить по вулицях (без яскравого макіяжу Ірину мало хто впізнає), їсть бабусині млинці і ходить в гості до старих друзів і родичів.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся Ірини Шейк не довіряє Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути