пʼятниця, 03 серпня 2012 11:18

Ірина Шейк не втомлюється рекламувати купальники

Днями топ-модель Ірина Шейк була помічена в Сен-Тропе, під час рекламної фотосесії для бренду Agua Bendita. Деякі знімки вже просочилися в Мережу, і ми можемо помилуватися і на шикарні форми Ірини і досить оригінальні моделі пляжного одягу.

До речі, закінчивши роботу за новим контрактом, Шейк знову вирушила відпочивати зі своїм коханим Кріштіану Роналду. Останній у одному з нещодавніх інтерв'ю несподівано розговорився і заявив, що він - дуже романтичний хлопець по натурі. Ось тільки в це мало хто вірить. А ще він дуже турботливий тато, і йому важко заснути, якщо поруч немає Кріштіану-молодшого.

Тепер шанувальники Роналду і Шейк знову задаються питанням: ну коли ж пара зіграє весілля? Начебто урочистість була запланована після завершення чемпіонату Європи на 11-12 липня. Однак замість фотографій пишної церемонії молоді виклали знімки з рибалки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Роналду та Ірина Шейк на пляжі Сен-Тропе показали всю свою любов

В блогах знаменитостей поки немає жодних нових вказівок на можливе весілля. Журналісти сходяться на думці, що одруження відкладене на невизначений час.

Подейкують, що спортсмен і модель просто не можуть виділити достатньо часу на урочистість у своїх щільних робочих графіках. У футбольному турнірі на Олімпійських іграх португальці не беруть участь, в розкладі Роналду значаться не тільки тренування, але і зйомки в рекламі.

А Ірина начебто вирішила спробувати себе в якості актриси. Як пишуть ЗМІ, красуня погодилася знятися в російсько-американському фільмі Matt-on-Demand, режисером якого виступить Сарік Андреасян. Стрічку планується представити в наступному році.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк не втомлюється рекламувати купальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути