понеділок, 18 червня 2012 11:27

Ірина Шейк перед весіллям роздяглася для німців

Чергова фотографія Ірини Шейк прикрасила обкладинку німецького GQ. На думку редакції видання, Шейк і тільки Шейк заслуговує титулу "Королева літа".

Зйомки фотосесії проходили в Нью-Йорку, і під час роботи топ-моделі доводилося десятки разів виринати з басейну і приймати спокусливі пози на підвіконнях одного з хмарочосів. Але Ірина не скаржиться. Вона якось уже казала, що російських дівчат відрізняє завзятість і працьовитість. І сама красуня наочно демонструє похвальні якості.

"Я пішла в модельний бізнес, щоб дати освіту своїй сестрі і допомогти мамі, - розповідає красуня. - Батька ми втратили в ранньому дитинстві. Щоб поставити нас на ноги, мама працювала на трьох роботах. За перші зароблені гроші я купила їй сукню і зробила ремонт в квартирі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російській жінці має бути соромно самій купувати прикраси" - Ірина Шейк

Сьогодні росіянка заробляє цілком пристойно і може дозволити собі придбати квартиру в Нью-Йорку. За деякими даними, в середньому гонорар Ірини за участь в рекламній фотосесії складає 50 тисяч доларів.

Між тим, за даними таблоїдів, одруження Кріштіану Роналду та Ірини Шейк призначено на 12 липня. Тобто після закінчення чемпіонату Європи з футболу. Передбачається, що весілля відбудеться на Мадейрі.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк перед весіллям роздяглася для німців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути