середа, 08 серпня 2012 17:35

Ірина Шейк наколола дров для своєї бабусі

 

Ірина Шейк не втомлюється будь-якими способами привертати до себе увагу. На цей раз відома топ-модель опублікувала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж фотографію, на якій позує в леопардовій сукні з провокаційним розрізом. При цьому Ірина займається чисто чоловічою справою: коле дрова. На знімку Шейк тримає в руках сокиру, схилившись над значним березовим поліном. При цьому дівчина мило відставила одну ніжку і видно, що друга, яка в тіні, одягнена в простий шльопок.

Ірина Шейк підписала знімок: "В саду рублю дрова, щоб приготувати барбекю для моєї бабусі". Російські світські хронікери припустили, що американським словом "барбекю" модель замінила куди більш звичний російському вуху "шашлик". Злі язики же обурилися, що Ірина зовсім забула свою батьківщину і навіть не написала замість "grandma" відоме іноземцям слово "бабуся".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Шейк не втомлюється рекламувати купальники

Фото отримало оглушливий успіх. Понад п'ять тисяч лайків і численні коментарі моделі були забезпечені. Шанувальники Ірининої краси обговорювали її сміливий образ, калібр дров, майстерність моделі в якості лісоруба та інші нюанси. Деякі шанувальники поскаржилися, що Ірина даремно не сфотографувала бабусю.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк наколола дров для своєї бабусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути