Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2012 12:03

Ірина Шейк хоче бути непристойно багатою

Ірина Шейк хоче бути непристойно багатою
Модель стала здавати квартири Фото: show-photo.ru

Відома топ-модель і "вічна наречена" футболіста Кріштіану Роналду Ірина Шейк зізналася, що грошей багато не буває і хоче бути непристойно багатою. Заради поставленої мети манекенниця йде на несподівані кроки, наприклад, здає квартири.

26-річна модель з світовим ім'ям Ірина Шейк, вона ж Ірина Шайхлісламова, задалася метою сколотити такий статок, який і не снився найвідомішим мільярдерам. Манекенниця не приховує, що хоче бути непристойно багатою, а злостивці і зовсім говорять, що Ірина буквально схиблена на грошах.

"Росіяни люблять гроші, ми просто не можемо зупинитися, коли справа стосується матеріальних коштів", - заявила відома модель. Так, кажуть, Ірина Шейк знайшла досить екзотичний спосіб підзаробити, крім модельного бізнесу. Манекенниця спробувала себе в ролі орендодавця в Росії. Шейк розповіла: "У мене є півдюжини квартир в Росії. Я колекціоную їх і потім здаю іншим мешканцям. Все тому, що я хочу бути просто непристойно багатою".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Шейк не втомлюється рекламувати спідню білизну

Цікаво, що Ірина категорично відмовляється називати навіть приблизну суму своїх заробітків, зазначивши при цьому, що "грошей багато не буває".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк хоче бути непристойно багатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути