середа, 05 вересня 2012 17:53

Ірина Білик вміє бачити майбутнє та гадати на руці

Ірина Білик вміє бачити майбутнє та гадати на руці
Співачка могла б допомагати людям бачити, що на них чекає Фото: plitkar.com.ua

Народна артистка України Ірина Білик вірить у все містичне. Співачка переконана, що в її житті достатньо надприродного. Зірка час до часу звертається до екстрасенсів та ворожок, хоча і сама може бачити майбутнє. Але навмисно робить це вкрай рідко. Бо насамперед є людиною творчою, повідомляє ТСН.

Ірина Білик зізнається, що містика завжди була присутня в її житті, але до певного часу вона на неї не зважала. Довіряти своїм відчуттям Ірина почала після зйомок у кліпі на пісню "А я пливу у човні". Змії, свічки, блискавки — після такого містичного сюжету Білик почувалася зле. А потім взагалі серйозно захворіла і ледь не померла.

"Там я зі зміями спілкувалася. Після цього у мене були дуже серйозні проблеми зі здоров'ям. Змія - це не на здоров'я на фотографії в кадрі", - розповіла Білик в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Допоміг співачці екстрасенс і порадив більше у таких кліпах не зніматися. І сама Білик повірила, що сюжети її кліпів збуваються. Сьогодні вона співає про що мріє: любов, радість, щастя, чоловіки.

Сьогодні Ірина зізнається, що вона може бачити майбутнє. І пророцтва здійснюються. Іноді вона навіть жартома ворожить на руці і впевнена, якби не стала б співачкою, могла б допомагати людям бачити, що на них чекає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга Ірини Білик, яка загинула в автокатастрофі, заснула за кермом

"Зараз я намагаюся не розповідати про те, що я можу бачити наперед, що я бачу. Іноді жартома ворожу по руці, але все сходиться. Проте я не хочу брати на себе відповідальність щось пророкувати людям, серйозно цим займатися" , - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик вміє бачити майбутнє та гадати на руці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути