Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 17:08

Напарниця Ірини Білик розбилась дорогою на відпочинок
7

Уранці 28 серпня на автотрасі Е-95 Київ-Одеса біля міста Умань Черкаської області зіткнувся "Хюндай — Гетц" і мікроавтобус "Фольксваген-транспортер". За кермом першої машини їхала співачка 49-річна Тетяна Луканова, бек-вокалістка Ірини Білик. Вона їхала на відпочинок у місто Скадовськ Херсонської області, загинула на місці. У бусі скалічились двоє чоловіків.

"ДТП сталося близько восьмої ранку біля села Марійка Жашківського району, - каже Володимир Ліщенко з обласного управління ДАІ. - Це на 158 кілометрі траси Київ-Одеса. Там нема відбійника. "Хюндай" виїхав на зустрічну — в лоб бусу. Пасажири буса отримали переломи та черепно-мозкові травми. Це батько й син з Кіровограда".

Луканова стала відомою у 1989 році, коли перемогла у пісенному конкурсі в Юрмалі. Влаштувати сольну кар'єру не вдалось, тому співала у бек-вокалі. Останні 12 років працювала бек-вокалісткою Ірини Білик, була їй близькою подругою. Ірина лише їй дозволяла бути разом у гримерці.

"Тільки коли втратиш все, отримуєш справжню свободу – робити все, що захочеш" — такий останній напис залишила Тетяна Луканова на своїй сторінці в соціальній мережі "Однокласники. Ру".

Зараз ви читаєте новину «Напарниця Ірини Білик розбилась дорогою на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути