четвер, 30 серпня 2012 10:37

Подруга Ірини Білик, яка загинула в автокатастрофі, заснула за кермом

Подруга Ірини Білик, яка загинула в автокатастрофі, заснула за кермом
Через трагедію співачка скасувала свій виступ на Крим мюзік фесті Фото: goloskrainy2.ru

Ірина Білик втратила близьку людину. В автокатастрофі загинула співачка Тетяна Луканова. Вона їхала на відпочинок на свою батьківщину у Скадовськ та сама була за кермом. Багато років дівчина була не тільки бек-вокалісткою зірки, а й її подругою. Через трагедію Білик скасувала свій виступ на Крим мюзік фесті, повідомляє ТСН.

"У середу повинна була їхати до себе на батьківщину в Скадовськ в гості до своїх рідних. Я їй пропонував: "Тань, може ти не поїдеш на машині? Візьми поїдь на поїзді". Вона насправді дуже була стомлена з дороги. Я пропонував їй: "Давай іди спати. Я твою машину відвезу на СТО. Там все замінять. Я тобі її привезу". Вона дуже переживала, що повинна була купити подарунки", - розповів в ефірі програми "ТСН.Особливе" Ігор Пупков, друг Тетяни Луканової.

З Білик Луканова пропрацювала 15 років. Крім роботи співачок об'єднувала міцна дружба: разом розважались, їздили за кордон, обмінювалися подарунками.

Нещодавно Тетяна пережила особисту травму — розлучення.

"У моєму особистому житті останнім часом сталась трішечки тріщина. Боже, це так банально. Просто чоловік пішов до іншої", - розповідала вона раніше в інтерв'ю.

Проте це не вбило її життєрадісність та енергійність. Саме такою вона запам'ятається друзям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напарниця Ірини Білик розбилась дорогою на відпочинок

"Таня була безвідмовною людиною, вона була доброю людиною. І вона була настільки щирою, і вона завжди була чуйною. У мене взагалі не пов'язано жодних негативних емоцій з Танею. Я не можу пояснити той стан, коли всередині все пече і стискається", - поділився Ігор.

За попередніми даними, Луканова заснула за кермом.

Зараз ви читаєте новину «Подруга Ірини Білик, яка загинула в автокатастрофі, заснула за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути