пʼятниця, 23 листопада 2012 16:59

Ірина Білик та Дмитро Коляденко зустрінуть кінець світу у бункері

Ірина Білик та Дмитро Коляденко зустрінуть кінець світу у бункері
Бункер співачки розрахований на шістьох Фото: glamurchik.tochka.net

Ірина Білик та Дмитро Коляденко зустрічатимуть кінець світу разом. Співачка, як і багато інших послідовників майя, побудувала на своїй заміській віллі підземний бункер. В ньому є підігрів, вентиляція, світло, вода і туалет. Бункер розрахований на шістьох. Окрім Коляденка, Білик рятуватиме маму, сина та двох досі не визначених друзів. Зірка запаслася свічками, туалетним папером, тушкованкою, вином та ліками, повідомляє ТСН.

Увечері 20 грудня Білик та компанія заїдуть у бункер і планують там жити принаймні два тижні. Культурну програму Коляденко вже має. Він у підземеллі співатиме, танцюватиме та залицятиметься до Білик. За словами шоумена, до кінця світу його колишня готувалась три роки. Інформацію про апокаліпсис отримала з космосу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко

"Це не смішно, але 21 грудня о десятій годині буде кінець світу. Мені так сказала наша знайома, народна артистка України. Саме о десятій годині ранку. Сонце вибухне та й все", - розповів Коляденко в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик та Дмитро Коляденко зустрінуть кінець світу у бункері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути