пʼятниця, 22 жовтня 2010 14:49

Ірена Карпа горює через соплі (ФОТО)
6

Українська співачка і письменниця Ірена Карпа розповіла, як почувається в ролі мами.

"Виявилося, що я не дарма турбувалася про маленьких істот. А ця ще й на мене подібна і кумедна он яка. Тепер і день, і ніч сповнені новими подіями. Ніколи раніше не думала, що радітиму чиїмось какашкам чи аж так горюватиму з приводу сопель...", - розповіла Карпа.

Молода мама відмалечку привчає дитину до подорожей.

"Моя "циганська" дитина, зроду звикла до подорожей і переміни клімату (від застояного повітря і звуків мегаполісу до свіжого бризу й мірного гудіння Атлантичного океану), ставиться до всього з розумінням, не верещить просто так, від нічого робити. Волає лише коли щось бува заболить чи раптом прокидається вовчий апетит (останнє - це наше сімейне)", - поділилася письменниця.

Перші два місяці Карпа з дитиною взагалі перебували далеко від усіх родичів.

"Атаки довелося витримувати телефоном. До того ж, ми постійно переміщалися з країни до країни і геть усе таким чином ділили на двох. А наша "переїжджа" дитина примудрилась захворіти не в дорозі, а вже коли трапила до рук люблячих родичів і в стабільну обстановку з усіма ахами-охами, страхами протягів і купанням за розкладом", - розповіла Карпа.

За словами письменниці, доглядати за дитиною вона навчилася у свого чоловіка Нормана Пола Хенсена, який вже має дорослого сина. Також консультації їй давали дружини братив письменниці і подруги в Facebook.

"Наразі, поки втрясаються формальності з бажаною азійською тіточкою (все виявилося не так просто), у нас відкрите питання пошуку місцевої няні", - поділилася Карпа.

Нагадаємо, Ірена Карпа народила доньку в Берліні. Вага немовляти — 3,52 кг, зріст — 52 см. Маля назвали Корена Джіа, але вдома дівчинку називають просто - Кора.

"Світ мам"

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа горює через соплі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути