Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2011 09:41

Іглесіас оголосив Курнікову своєю дружиною

Іглесіас оголосив Курнікову своєю дружиною

Концерт Енріке Іглесіаса в Москві став справді сенсаційним. Мало того, що артист просто на сцені розпивав горілку чарку за чаркою, так ще й разом розкрив всі секрети свого особистого життя.

Зі сцени співак привселюдно заявив, що вже одружений на Анні Курніковій, заспівав разом з коханою кілька своїх пісень, випив на брудершафт з глядачами і продемонстрував непогане знання російської мови, якій артиста вчить "його російська бабуся".

"Я вже дев'ять років є на одну половину іспанцем, на іншу - росіянином, бо моя дружина Анна Курнікова - росіянка. І тому у мене особливе ставлення і почуття до Росії, я її дуже люблю", - заявив співак.

Анна Курнікова весь концерт свого чоловіка провела поряд зі своєю мамою і бабусею. Остання, забувши про вік і піддавшись настрою залу, хвацько танцювала в проході, а в кінці шоу винесла на сцену Енріке величезний букет квітів. Бабуся Анни і Іглесіас обожнюють один одного. Саме вона і навчила свого знаменитого іспанського "онука" говорити російською.

Співак також вивів Анну, яка привіталася з шанувальниками чоловіка російською. З нею Енріке заспівав останню композицію - "I like it". Курнікова соромилася і відмовлялася співати, але Іглесіас умовив її за допомогою публіки. Після цього в "Олімпійському" довго не вщухали оплески.

На підтвердження своєї любові до Росії та до російських традицій Іглесіас виніс на сцену пляшку горілки і одразу ж приклався до неї. А потім почав на брудершафт пригощати глядачів. Зал кричав від захвату. Випиваючи чарку за чаркою, Енріке виконав кілька пісень зі свого нового альбому "Ейфорія", який був випущений в липні 2010 року і став двічі платиновим.

Зараз ви читаєте новину «Іглесіас оголосив Курнікову своєю дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути