понеділок, 22 листопада 2010 09:42

Курнікова вдягла обручку (ФОТО)

Папарацці сфотографували колишню чемпіонку з тенісу Анну Курнікову з каблучкою з маленькими діамантами, коли спортсменка разом із своїм бойфрендом Енріке Іглесіасом виходила з ресторану в Беверлі-Хіллс.

Пара разом вже близько дев'яти років, але весь цей час наполегливо заперечує, що вони побралися і збираються одружитися. В інтерв'ю Анна з Енріке розповідають, що їм добре і так, без штампа в паспорті, але влітку поповзли чутки про їх заручини. Тоді Анна вперше з'явилася на публіці, вдягнувши каблучку з величезним жовтим діамантом Але співак спростував новину про заручини:

"Багато хто думає, що я проти шлюбу, - сказав він, - Але щоб бути щасливим один з одним, зовсім необов'язково для цього одружуватися".

Спортсменка стверджує, що їм немає сенсу одружуватися:

"Який нам сенс одружуватися? Ми вже вісім років разом - довше, ніж деякі подружні пари", - розповіла Курнікова.

Дехто розповідає, що пара вже давно одружилася і просто "пудрить мізки" всій планеті - мовляв, і Курнікова, і Іглесіас заробляють на своєму іміджі секс-символів. І невідомо, чи збережуть вони свій статус "найбажаніших", якщо весь світ дізнається, що вони одружилися.

Нагадаємо, нещодавно Енріке Іглесіас влаштував для Курнікової романтичну вечерю в італійському ресторані.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Курнікова вдягла обручку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути