понеділок, 31 січня 2011 10:21

Курнікова завагітніла від Іглесіаса - ЗМІ

Курнікова завагітніла від Іглесіаса - ЗМІ

Анна Курнікова вагітна. Батьком довгоочікуваного первістка колишньої тенісистки став її давній коханий, популярний іспанський співак Енріке Іглесіас. Цю радісну новину майбутні батьки повідомили своїм близьким друзям в Майамі, повідомляє Х17online.com.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас і Анна Курнікова разом вісім років, але до весілля справа так і не дійшла. Чутки про їхні заручини та майбутнє святкування з'являються в пресі з завидною регулярністю.

У численних інтерв'ю Енріке стверджував, що не одружиться доти, поки не дізнається, що стане татом, так що тепер стає очевидним: весілля двох знаменитостей не за горами.

Роман Курнікової та Іглесіаса почався ще в 2003 році, коли Анна знялася в одному з відеокліпів співака. А нещодавно росіянка, яка продовжує виступати в різних виставкових та благодійних матчах, отримала американське громадянство.

У 2004 році з'являлися чутки, що пара таємно одружилася в Мексиці. Курнікова була сфотографована з обручкою на безіменному пальці. Пізніше з'ясувалося, що ця інформація не відповідає дійсності.

У 2008 році в одному з інтерв'ю тенісистка заявила: "Я ніколи не вийду заміж". А Іглесіас у відповідь на це через кілька днів сказав в інтерв'ю, що він якраз не проти одружитися з Анною і навіть заспівав про це.

А через рік Енріке визнав, що все-таки не готовий до весілля.

"Я зараз переживаю такий період мого життя, коли ніякого бажання укладати шлюб у мене немає, - говорив він. - І мені зовсім не здається, що зараз, у моєму віці, потрібно сильно поспішати під вінець".

Тоді-то він і заявив, що змінить своє рішення тільки в тому випадку, якщо Анна Курнікова завагітніє.

"Звичайно ж, якщо в наших стосунках з'являться діти, то це вже буде зовсім інша справа", - говорив Іглесіас.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Курнікова завагітніла від Іглесіаса - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути