пʼятниця, 06 березня 2015 11:00

Гаррісон Форд травмувався під час падіння свого літака
16

Фото: Reuters

Актор Гаррісон Форд травмувався після падіння легкомоторного літака на одне з полів для гольфу в околицях Лос-Анджелеса.

Ryan PT-22 Recrui - колекційна модель ще часів Другої світової війни. За кілька хвилин до аварії, Гаррісон повідомив, що у літака відмовив двигун і він змушений здійснити посадку. Вона не була м'якою і Форд отримав травми голови середньої тяжкості, з якими його госпіталізували. Трохи пізніше представник актора вже заявив, що стан здоров'я голлівудської знаменитості не викликає побоювань.

"У Ryan PT-22 Recrui відмовив двигун, і все, що залишалося Гаррісону - вимушена посадка. Травми, які він отримав, не становлять загрози його життю і він швидко піде на поправку"- сказав представник зірки.

Цей політ не був першим для артиста, він давно вже має ліцензію пілота і має значний стаж у цій справі, але треба сказати, що його пристрасть до польотів вже кілька разів ледь не коштувала йому життя.

Так, в 1999 році його вертоліт розбився в передмісті Сан-Кларіти. Тоді тільки дивом актор і його інструктор осталися цілими і відбулися переляком і легкими тілесними. А влітку минулого року, під час зйомок чергової частини "Зоряних воєн" двері бутафорського космічного корабля впали на Форда і зламали йому ногу.

Зараз ви читаєте новину «Гаррісон Форд травмувався під час падіння свого літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути