пʼятниця, 07 жовтня 2011 11:58

Гостьовий будинок у резиденції Януковича "Синьогора" обійдеться в 17 млн

Гостьовий будинок у резиденції Януковича "Синьогора" обійдеться в 17 млн

Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації уклало угоду з ТОВ "УНР ПІБ" на будівництво гостьового будинку по вул.Зарічна в селі Гута, де знаходиться президентська резиденція "Синьогора".

Вартість операції склала 17,30 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Будівельні послуги придбані за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки в Івано-Франківській ОДА хочуть уникнути "негативних наслідків, пов'язаних з невиконанням доручень Уряду та реалізації державних програм, які віднесені до негайних заходів".

"На об'єктах необхідно виконати проектні та будівельно-монтажні роботи, на що залишилося не так багато часу. Крім того, будівельно-монтажні роботи будуть виконуватися в кліматичних умовах Західного регіону, де погодні умови з настанням осені є досить складними", - йдеться в обгрунтуванні закупівлі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Опублікували вражаючі фото "Межигір'я" Януковича

Гостьовий будинок в "Синьогорі" наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.05.2011 р. № 55 увійшов до Переліку об'єктів державної форми власності, які є пріоритетними об'єктами державного та регіонального значення і знаходяться в незадовільному стані, вимагають невідкладного проведення робіт з будівництва, реконструкції та проведення ремонтних, проектних робіт.

Зараз ви читаєте новину «Гостьовий будинок у резиденції Януковича "Синьогора" обійдеться в 17 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути