четвер, 07 червня 2018 12:46

Горе-воротаря "Ліверпуля" покинула дівчина після фанатських погроз
14

Айант Роуз Кокран-Стек
Айант Роуз Кокран-Стек та Лоріс Каріус
Айант Роуз Кокран-Стек
Айант Роуз Кокран-Стек
Айант Роуз Кокран-Стек

Модель, зірка реклами еротичного спіднього, Айант Роуз Кокран-Стек, розсталася голкіпером футбольного клубу "Ліверпуль" Лорісом Каріусом після отриманих погроз від фанатів на власну адресу у соцмережі. Про це пишуть західні ЗМІ.

За чутками пара зустрічалась і навіть була помічена багато разів за спільними походами по магазинах та біля будинку футболіста.

Шквал критики обрушився на спортсмена, після того, як він пропустив три голи у фіналі Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка реклами еротичної білизни заперечила роман з голкіпером-невдахою "Ліверпуля"

Каріусу надходили погрози від фанатів, порцію негативу отримала і модель.

"Цими вихідними я почула на свою адресу всі можливі образи, "повія", найпошириніша, - написала у себе у соцмережі Айант Роуз Кокеран-Стек, - мені погрожували, що заріжуть, що вб'ють мою родину, говорили, що вони вже мертві, казали, щоб я себе вбила, що за мною стоїть російська мафія. Я сміялася з цього і видаляла коментарі, як могла, тому що думаю, що люди які це пишуть всі психи. В якому світі таке прийнятне? Я чесно шокована психозом деяких людей. Не знаю, в чому мене звинувачувала російська пресу, але я була самотня останній рік".

"Якщо ви мені плануєте і надалі писати інші повідомлення, писати: "Суч*а" та таке інше, знайдіть хвилинку розібратися зі своїм життям", - пише модель згідно видання The Daily Star.

26 травня у Києві відбувся фінал Ліги чемпіонів. Британський "Ліверпуль" програв іспанському "Реалу" з рахунком 1:3. З'явилась інформація, що воротар "Ліверпуля" помилився під час гри через струс мозку, який він отримав після удару захисника Серхіо Рамоса з футбольного клубу "Реал".

Зараз ви читаєте новину «Горе-воротаря "Ліверпуля" покинула дівчина після фанатських погроз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути